Apua ja tukea

Ilmainen migraatio-apu, kun tilaat web-isännöinnin Inleediltä! Klikkaa tästä lukeaksesi lisää

Palvelinkeskuksemme

Palvelinkeskuksemme on räätälöity tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen toiminnan. Omistamme ja käytämme niitä itse, joten meillä on täysi määräysvalta kaikista tietosi hallinnan näkökohdista. Henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua, ja tarjoamme laajan valikoiman palveluita tarpeisiisi.

Turvallisuus ja toiminta keskittyvät

Tässä on joitain ominaisuuksia, joita tarjoamme palvelinkeskuksissamme. Kuten aina - Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

 • Kylmissä lämpötiloissa käytetään ulkopuolelta tulevaa jäähdytystä ilmastojalanjäljen pienentämiseen

 • Automaattinen sammutusjärjestelmä

 • Betoniin rakennettu turvallisuuden maksimoimiseksi

 • Vain vihreän sähkön ostot

 • UPS ja diesel sähkökatkoksia varten

 • Vartijan soitto 24 tuntia vuorokaudessa

 • 4 redundanttia vyöhykettä sähköä, jäähdytystä ja verkkovirtaa varten

 • Murtohälytin kytketty suoraan hälytyskeskukseen

 • Sisäänkäyntijärjestelmä lukolla

 • Yhdistetty useisiin T1-palveluntarjoajiin

 • 24/7 hälytys ja kameravalvonta

 • Yhdistä palvelusi eri fyysisten sijaintiemme välillä

 • Useita fyysisiä redundantteja kuitureittejä

 • Pääsy etäkäsiin

Infrastruktuuri useissa eri paikoissa

Tarjoamme IP-siirtoa jopa 100 Gbit/s. Mahdollisuus yhdistää useista eri fyysisistä paikoista Ruotsissa, mikä näkyy alla olevassa listassa, jossa annamme myös hintaesimerkkejä. Alla olevan listan mallihinnan lisäksi tarjoamme useita erilaisia ​​ratkaisuja ja olemme joustavia löytämään sinulle parhaiten sopivan nopeuden ja sitoutumisen.

Osoite, Kaupunki

Ovabacksgattu 10, Tällberg

Norra Stationsgatan 61, Stockholm

Renstiernas gata 37, Stockholm

Artillerigatan 60, Stockholm

Esbogatan 11, Kista

Åsgatan 30, Falun

Västkustvägen 50, Varberg

Trädgårdsgatan 4, Hudiksvall

Gasverksgatan 1, Västerås

Förrådsgatan 5, Sundsvall

Nipan 51, Sollefteå

Bâtiment E501, 20-22 rue des Gardinoux, Aubervilliers

Lisää luotettavuutta ja jatkuvaa yhteyttä

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää sinut verkossa, kun se on todella tärkeää. Siksi olemme investoineet voimakkaasti sellaisen infrastruktuurin luomiseen, joka ei ole vain luotettava, vaan myös riittävän kestävä selviytymään odottamattomista haasteista. Redundantti suunnittelumme on palvelinkeskustemme sydän, mikä varmistaa, että digitaalinen läsnäolosi pysyy vakaana ja saumattomana ulkoisista vaikutuksista riippumatta.

Redundanssimme ei ole vain tekninen ratkaisu; Takaamme, että palvelusi pysyvät toiminnassa, tapahtuipa mitä tahansa. Kahden Internet-yhteyden, kaavoituksen, hätävirtalähteiden ja edistyneiden palontorjuntatoimenpiteiden ansiosta voit olla varma, että online-läsnäolosi on aina turvallisissa käsissämme.

Vyöhyke ja käyttöaika

Palvelukeskuksemme on jaettu erillisiin vyöhykkeisiin, joista jokainen toimii erillisenä yksikkönä. Jos jollakin vyöhykkeellä tapahtuu jotain, kuten sähkökatkos tai internetkatkos, toinen vyöhyke ottaa heti vallan, mikä varmistaa, että palvelusi toimivat edelleen keskeytyksettä. Tämä tarkoittaa, että vaikka osa infrastruktuuriamme vaikuttaisi, se ei vaikuta kokonaiskäytettävyyteen.

Useita Internet-yhteyksiä

Olemme vieneet redundanssin uudelle tasolle ottamalla käyttöön useita Internet-yhteyksiä eri itsenäisiltä operaattoreilta. Jos yksi yhteys katkeaa jostain syystä, toinen ottaa automaattisesti yhteyden ylläpitämään jatkuvaa yhteyttä. Tämä tarkoittaa, että palvelusi eivät koskaan vähene yhden yhteyskatkoksen vuoksi.

Virtalähde ja hätävirtalähteet

Olemme ottaneet käyttöön kehittyneitä hätävirtalähteitä mahdollisten sähkökatkojen varalle. Jos päävirta katkeaa, dieselkäyttöiset yksikkömme käynnistyvät automaattisesti ja varmistavat, että palvelimesi ja palvelusi pysyvät toiminnassa, kunnes normaali virta palautuu. Tämä antaa sinulle pidemmän ajan käsitellä tilannetta ilman, että palvelu heikkenee.

Paloturvallisuus ja automaattinen sammutus

Suhtaudumme paloturvallisuuteen erittäin vakavasti. Konesalimme on rakennettu palonkestävästä materiaalista, ja mahdollisten tulipalojen torjumiseksi olemme ottaneet käyttöön edistyneen palontorjuntajärjestelmän. Tämä järjestelmä voi reagoida nopeasti tulipaloon ja sammuttaa automaattisesti. Tämä nopea ja automatisoitu reagointi vähentää vahinkojen ja palveluhäiriöiden riskiä.

Asiantunteva ja saatavilla oleva tuki - viikon jokaisena päivänä

Inleedistä löydät saatavilla olevan, nopean ja asiantuntevan tuen - viikon jokaisena päivänä, ympäri vuoden. Olemme pidennetty kätesi, aina valmiina ratkaisemaan ongelmia tai keksimään sinulle parhaan ratkaisun.

 • Sisältyy kaikkiin suunnitelmiin ja palveluihin

 • Saatavilla sähköpostin, chatin ja puhelimen kautta

 • Avoinna arkisin 8-21 ja viikonloppuisin 09-21

 • Puhumme ruotsia ja englantia

Ota yhteyttä suoraan

Kaikki hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 25%. Vaihda inc. arvonlisävero