Apua ja tukea

Ilmainen migraatio-apu, kun tilaat web-isännöinnin Inleediltä! Klikkaa tästä lukeaksesi lisää

Saat vastauksia kysymyksiisi ja huolenaiheisiisi ohjekeskuksestamme

Ennen kuin otat meihin yhteyttä, rohkaisemme sinua tutustumaan ohjekeskukseemme. Täältä löydät vastauksia moniin yleisiin kysymyksiin ja ongelmiin, joita muut vierailijat ovat kohdanneet aiemmin. Käyttämällä alla olevaa hakukenttää voit etsiä nopeasti ja helposti osuvia artikkeleita ja oppaita, joista voi olla apua.

Asiakasvyöhyke

Asiakasalue on digitaalinen keskus Inleedissä. Täällä hoidat helposti ja kätevästi kaikki hallinnolliset asiat - palveluiden hallinnasta ja laskutuksesta asiakastietojen päivittämiseen.

Katso kaikki Asiakasvyöhyke-oppaat

Talous

Onko sinulla kysyttävää laskutuksesta, maksutavoista, suoraveloituksesta tai verkkolaskusta? Talous-osiosta löydät oppaita ja resursseja, joiden avulla on helppo hallita kaikkea laskutukseen ja maksamiseen liittyvää.

Katso kaikki Talous-oppaat

DirectAdmin

DirectAdmin on all-in-one-ohjauspaneelisi tehokkaaseen palvelinhallintaan. Helppokäyttöinen DirectAdminin avulla voit helposti hallita verkkotunnusten nimiä, tiedostoja, SSL-varmenteita, sähköpostitilejä ja paljon muuta.

Katso kaikki DirectAdmin-oppaat

Sähköposti

Sähköpostiosiomme sisältää oppaita kaikkeen sähköpostitilien hallintaan ja sähköpostiohjelman valitsemiseen webmailiin ja roskapostisuodattimiin. Hanki kaikki tarvitsemasi luotettavan ja turvallisen viestinnän varmistamiseksi.

Katso kaikki Sähköposti-oppaat

Virtuaalipalvelimet

Täytä palvelintarpeesi mahdollisimman yksinkertaisella tavalla. Tästä osiosta löydät joukon oppaita ja vastauksia yleisiin kysymyksiin, jotta palvelimesi hallinta olisi mahdollisimman tehokasta.

Katso kaikki Virtuaalipalvelimet-oppaat

Verkkotunnus

Tämä Domain Names -osio antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot verkkotunnuksesi tehokkaaseen hallintaan. Täältä löydät oppaat DNS:stä, SSL-varmenteista, nimipalvelimista, omistajatiedoista ja verkkotunnuksesi siirtoprosessista.

Katso kaikki Verkkotunnus-oppaat

Ota yhteyttä Inleediin

Tarvitsetko apua tai neuvoja? Asiakaspalvelumme palvelee sinua seitsemänä päivänä viikossa. Olemme vain puhelun tai sähköpostin päässä, ja asiantunteva tukitiimimme tarjoaa sinulle tarvitsemaasi apua. Korkea laatu, nopeat vastaukset ja ei monimutkaista ammattikieltä; vain konkreettisia ratkaisuja.

Aukioloajat

maanantai perjantai

Lauantai-sunnuntai ja vapaapäivät

Sähköposti

Muut asiat

info@inleed.com

Väärinkäyttö

abuse@inleed.com

Osoite

käyntiosoite

Ovabacksgattu 10, 79370 Tällberg

Soita meille

Puhelintuki sulkeutuu joka päivä klo 21

+468 - 519 70 666

Kaukosäädin TeamViewerin kautta

Kaukosäätimeen

Juttele kanssamme

Chat sulkeutuu joka päivä klo 21

Kun chat on auki, löydät chattimme nettisivujemme oikeasta alakulmasta.

Varmista, että alla oleva on valmisteltu

  • Kerro tarkasti, mitä palvelua asia koskee. Se auttaa, jos syötät verkkotunnuksen, laskun numeron, sähköpostiosoitteen, palvelimen IP-osoitteen tai vastaavan.

  • Yritä kuvata ongelmaa mahdollisimman yksityiskohtaisesti - mieluiten kuvakaappauksilla, virheilmoituksilla ja kuvauksella ongelman toistamisesta.

  • Suhtaudumme turvallisuuteen erittäin vakavasti, minkä vuoksi on tärkeää, että otat meihin yhteyttä asiakasvyöhykkeelle rekisteröidyn yhteydenottoreitin kautta. Emme voi antaa arkaluonteisia tietoja luvattomille yhteyshenkilöille, jotka eivät ole rekisteröityneet tilillesi.

Valitettavasti emme voi auttaa sinua…

  • Ongelmia toisen palveluntarjoajan palveluissa.

  • Ohjelmointiin ja kehittämiseen liittyviä ongelmia.

  • Palvelimen tuki ilman Server Maintenance -lisäosaa.

  • Ongelmia tietokoneessasi tai puhelimessasi, jotka eivät liity palveluihimme.

  • Arkaluonteisten tietojen luovuttaminen luvattomalle kontaktille.

Kaikki hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 25%. Vaihda inc. arvonlisävero