Apua ja tukea

Ilmainen migraatio-apu, kun tilaat web-isännöinnin Inleediltä! Klikkaa tästä lukeaksesi lisää

Aina asiakas keskittyy

Inleed tarjoaa laajan valikoiman palveluita lyömättömin hinnoin kaikille. Haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tarjoamiimme palveluihin, ja tämä on yksi syy siihen, miksi tarjoamme asiakkaillemme päivittäin puhelintukea. Tarjoamme myös sähköposti- ja live-tukea verkkosivuston kautta puhelintuen suljettuina aikoina.

Yelles AB

Inleed on Yelles AB:n tytäryhtiö, joka toimii web-kehityksen parissa ja tarjoaa ohjelmointia, suunnittelua, mainontaa ja julkaisua verkkosivustollesi. Yelles on ollut Internetissä vuodesta 2006 ja sillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa.

Meillä on F-Tax-kuitti.
Organisaationumero: 556931-6788
Osoite Ovabacksgattu 10, 79370 Tällberg

Tunnet olosi asiakkaana uskomattoman turvalliseksi...

Inleed on täysin erinomainen verrattuna muihin vastaaviin yrityksiin. Täällä sinua tervehditään inhimillisellä ja mukavilla ihmisillä, ei tylsiä automaattisia neliövastauksia. Inleed yrittää aina auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, olipa ongelmasi mikä tahansa. Silloin heidän palvelunsa ovat erittäin luotettavia ja nopeita, tämä yhdessä saa sinut tuntemaan olosi asiakkaana uskomattoman turvalliseksi. Suosittelen Inleediä kaikille tuntemilleni, minulla on itselläni yli 10 verkkosivustoa ja aion jatkossakin julkaista verkkosivustojani heidän kanssaan. - Ida Lundahl (Webblix)

Pisteet 4.9 /5 / 417 arvostelut

Katso lisää arvosteluja Google.com:stä

Olemme Inleed

Täältä löydät meidät, jotka auttavat sinua mielellään tarvittaessa. Haluaisitko tulla yhdeksi meistä? Kirjoita kykysi muistiin sähköpostitse osoitteeseen support@inleed.com, niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Tuki sisältyy kaikkiin suunnitelmiin ja palveluihin

  • Saatavilla sähköpostin, chatin ja puhelimen kautta

  • Avoinna arkisin 8-21 ja viikonloppuisin 09-21

  • Puhumme ruotsia ja englantia

Ota yhteyttä suoraan

Emil

Kehittäjä

Fredrik

Tuki

Jens

Kehittäjä

Katja

Talous

Oskari

Tuki

Philip

Tuki

Piotr

Verkkoinsinööri

Stefan

Tuki

Subtain

Kehittäjä

Palvelumme kattavat kaikki tarpeesi

Web-isännöinnistä ja virtuaalipalvelimista IT-ratkaisuihin – palveluvalikoimamme on yhtä monipuolinen kuin vankka. Luota Inleediin täydellisen ratkaisun saamiseksi, joka kattaa kaikki teknologiatarpeesi.

sivujen ylläpito

Inleedin web-hosting-palvelu tarjoaa rajoittamattoman määrän verkkotunnuksia ja sähköpostiosoitteita sekä DirectAdmin-ohjauspaneelin maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Sisältää myös ilmaisen SSL:n turvallisuutesi vuoksi.

Lue lisää web-hosting-paketteistamme

Virtuaaliset palvelimet

Inleed tarjoaa tehokkaita virtuaalipalvelimia, jotka ovat täynnä runsaita resursseja ja yhteensopivia kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa. Tarjoamme myös palvelinhallintaa lisäpalveluna.

Lue lisää virtuaalipalvelimistamme

Dedikoidut palvelimet

Kun vain parhaat kelpaavat. Vaikuttavat tekniset tiedot ja omat resurssit täydentävät palvelinhallintaa, joten tämä on lyömätön ratkaisu huippusuorituskykyyn.

Lue lisää omistetuista palvelimistamme

Hallittu WordPress

Anna asiantuntijoidemme hallita WordPress-verkkosivustoasi. Optimoidun suorituskyvyn, päivittäisten varmuuskopioiden ja säännöllisten päivitysten ansiosta verkkosivustosi toimii aina parhaimmillaan.

Lue lisää Managed Wordpressistä

Yhteispaikka

Tee tilaa tulevaisuuden tiedonhallinnolle yhteispaikallamme. Omalla IP-osoitteellamme, jatkuvalla pääsyllä datakeskukseemme ja etäkäsien tuella tarjoamme sinulle vertaansa vailla olevan ratkaisun tarpeisiisi.

Lue lisää yhteiskäytöstä

VPN

Suojaa yksityisyyttäsi verkossa Inleeds VPN:n avulla. Tarjoamme anonyymin IP-osoitteen, usean käyttäjän tuen ja yhteensopivuuden kaikkien laitteiden kanssa vankkaa ja monipuolista suojausta varten.

Lue lisää VPN-ratkaisustamme

Varastointi

Suojaa tietosi Inleedin varmuuskopiointiratkaisulla. 2 €/kk alkaen tarjoamme 100 Gt tilaa, nopean siirtonopeuden ja (S)FTP-yhteyden. Tietosi ovat turvallisissa käsissä.

Lue lisää varastoinnista

Laajakaista

Valitse Inleedin laajakaista itsenäinen ja edullinen ratkaisu. Tarjoamme nopean kuituinternetin ilman sitovaa aikaa monissa kaupunkiverkoissa. Internet sellaisena kuin sen pitäisi olla!

Lue lisää laajakaistasta Inleedin kautta

Kaikki hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa 25%. Vaihda inc. arvonlisävero