🚚
Ilmainen siirto-apu, kun tilaat webhotellin Inleediltä! Napsauta lukeaksesi lisää. Ilmainen siirto-apu, kun tilaat webhotellin! Lue lisää täältä.

Päivystys

Kaikilla asiakkailla, jotka ovat hallinneet VPS: ää, hallittua palvelinta tai Webhosting Prime -palvelua, on käytössämme aukioloaikojen ulkopuolella. Säännölliset aukioloajat löytyvät sivulta "Ota yhteyttä".

Kun otamme yhteyttä päivystykseen, asioista jotka eivät kuulu vastuualueemme piiriin, veloitamme asiakkaalta 995 kruunua ilman arvonlisäveroa tunnissa. Esim. ongelmista, jotka eivät kuulu vastuualueemme piiriin, ovat: koodin aiheuttamat ongelmat, ulkoisen toimittajan ongelmat, palomuurin estäminen jne.

Jos otat yhteyttä päivystykseen ilman mitään edellä mainittuja palveluita, veloitamme myös 1995 SEK ilman alv: tä aloitteesta.

Jos et ole varma, suosittelemme, että lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@inleed.se ennen kuin otat yhteyttä päivystykseen.

Palvelimet Ruotsissa

Kaikki palvelimemme Ruotsissa sijaitsevat Tällbergissä, Falunissa ja Tukholmassa. Verkostomme on rakennettu ympyrään näiden sijaintien välille, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen saatavuuden. Meillä on myös omat palvelimemme Pariisissa.

  • 4
    fyysiset sijainnit
  • DDoS
    suojaus
  • 40 gbit/s
    backbone

Tilaa