🚚
Ilmainen siirto-apu, kun tilaat webhotellin Inleediltä! Napsauta lukeaksesi lisää. Ilmainen siirto-apu, kun tilaat webhotellin! Lue lisää täältä.

Käytettävyys takuu

Yhtenä harvoista asiakkaista meillä on mahdollisuus tarjota sinulle hienoistunempaa web-hosting-ratkaisua, Prime, Käytettävyys takuulla. Tämän huippuluokan palvelun hankinta pitäisi tuntua turvalliselta. Mahdollisuus miksi voimme tarjota tämän palvelun varhaisen takuun, johtuu osittain siitä, että palvelu sijoitetaan kahteen itsenäiseen fyysiseen sijaintiin. Jos jokin näistä paikoista häiriintyy, niin toinen paikka jatkaa.

Kaikki web-hosting-Prime-paketit sisältävät 99,9%: n käyttöajan takuun kalenterikuukautta kohden. Jos käyttöaika olisi alhaisempi kuin aiemmin mainittu takuu, palvelua jatketaan ilmaiseksi 30 päivän ajan. Varhainen takuu ei sisällä: suunniteltuja keskeytyksiä tai keskeytyksiä, jotka tapahtuivat Inleedin valvonnan ulkopuolella kuin jokin isompi vahinko tai luonnonkatastrofi.

Palvelimet Ruotsissa

Kaikki palvelimemme Ruotsissa sijaitsevat Tällbergissä, Falunissa ja Tukholmassa. Verkostomme on rakennettu ympyrään näiden sijaintien välille, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen saatavuuden. Meillä on myös omat palvelimemme Pariisissa.

  • 4
    fyysiset sijainnit
  • DDoS
    suojaus
  • 40 gbit/s
    backbone

Tilaa